Primera marxa solidària contra el càncer a l’Alcúdia de Crespins

El diumenge 10 de novembre la “Associació espanyola contra el càncer” de l’Alcúdia de Crespins, realitzarà la “1a marxa contra el càncer”. La distància del recorregut serà de cinc quilòmetres començant des de la porta de l’Ajuntament i recorrerà diferents carrers d’aquesta localitat . Seguirà per la zona de la Sènia per a acabar en el riu, on es repartiran entrepans i refrescs per als participants.

L’acte començarà a les 9:30 hores del matí, i de moment hi ha apuntades més de vuit-centes persones que ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa popular. Per a açò s’han posat a la venda samarretes amb el logo de la marxa i loteria.

Totes aquelles persones interessades a participar poden apuntar-se en l’Associació que es troba situada en l’antiga casa del metge.

La Presidenta de l’Associació; Amparo Ferri està molt satisfeta amb la resposta obtinguda, doncs l’objectiu fonamental és recaptar fons i així col·laborar contra el càncer. Així mateix comenta que “el poble s’està bolcant en aquesta marxa solidària que els ha desbordat en totes les seues previsions i que per açò es troben enormement satisfets”. A més agraeix a l’Ajuntament i al seu alcalde Javier Sicluna “el suport que sempre reben per part de la Institució municipal”.

L’Alcalde valora molt positivament aquest tipus d’actes solidaris que engrandeixen a l’Alcúdia de Crespins i sobretot a les seues gents. Espera que “s’arribe a la xifra del miler de persones en aquesta marxa solidària contra el càncer, doncs recaptar diners per a eradicar aquesta malaltia és motiu d’orgull”, i com a màxim representant d’aquest municipi “agraeix públicament el treball que desenvolupa dia a dia l’Associació espanyola contra el càncer de l’Alcúdia de Crespins”.