Publicades les bases dels premis literaris “Ciutat de Xàtiva”

Han estat publicades les bases dels premis literaris “Ciutat de Xàtiva” en la seua trenta-vuitena edició. El Premi de Narrativa Blai Bellver està dotat amb 9.000€ i es concedirà a la millor obra de narrativa escrita en valencià entre les presentades a concurs. El Premi de Poesia Ibn Hazm està dotat amb 4.000€. El Premi d’Assaig Carlos Sarthou està dotat amb 4.000€.

El tema dels treballs dels premis de narrativa i poesia serà lliure. El d’assaig i investigació es referirà a temes de Xàtiva, de la Costera o de la seua àrea d’influència cultural valenciana. Els treballs es presentaran per triplicat, personalment o per correu certificat, abans del dia 15 juny 2015.

El jurat de cada modalitat està format pels guanyadors de la convocatòria anterior Vicent Borràs Castañer (Narrativa), Isabel Robles Gómez (Poesia) i Francisco Martínez Alberola (Assaig i Investigació) i per personalitats de reconegut prestigi en l’àmbit de cada gènere literari per designació conjunta d’Edicions Bromera i l’Ajuntament de Xàtiva: Enric Salom Ramon, Antoni Martínez Revert, Vicent Soriano Ginés, Alfred Aranda Mata, Vicent Orquín López i Vicent Ribes Iborra, sent presidit per la regidora de cultura, María José Pla. El lliurament dels premis s’efectuarà en un acte públic que oportunament s’anunciarà.