Quatre xiquetes ferides a Xàtiva per un accident a l’autobús escolar on viatjaven

Sobre les vuit del matí va tenir lloc un accident en un autobús escolar a la carretera que uneix Xàtiva amb la pedania de Torre de Lloris. En el sinistre van resultar ferits dos adults i quatre xiquetes, d’entre 4 i 11 anys, tres d’elles alumnes del col·legi Jacinto Castañeda de Xàtiva i una altra més de l’Attilio Bruschetti de la mateixa població, segons va informar la Conselleria d’Educació.

El cap del parc de bombers de Xàtiva, Moisès Benlloch, va explicar que l’accident va ser “molt fort” i “tot apunta a una distracció del conductor”. A més, va afirmar que quan van arribar fins l’autobús “crèiem que la situació era molt greu perquè estava molt danyat i podia haver sigut una tragèdia”.

Segons Benlloch, la part davantera de l’autobús estava “destrossada” i la part dreta “enfonsada i amb els vidres trencats”, ja que en un primer moment va topar contra un arbre.

Posteriorment, “va eixir disparat cap al costat contrari, va saltar una sèquia d’uns noranta centímetres i va tornar a xocar contra un mur i un altre arbre”.

“L’autobús era antic i no portava cinturons de seguretat, de manera que els menors han anat donant tombs”, va explicar el cap dels bombers de Xàtiva.

Segons Benlloch, “afortunadament només viatjaven quatre menors”, ja que l’autobús escolar només havia fet la primera parada del seu recorregut.

Font: Agècies.
Foto: Consorci Provincial de Bombers.