Rafa Alarcón arriba aquesta nit al Circuit Cafè Teatre de Xàtiva

“Al monòleg tracte les dificultats de l’ésser humà masculí a l’hora d’enfrontar-se a l’ésser humà femení en l’acte de lligar”

Aquesta nit serà Rafa Alarcón el que un any més òmpliga el Circuit Cafè Teatre de Xàtiva del millor humor amb l’espectacle “Teoria i pràctica del ligue”. Amb ell hem parlat perquè ens done tots els detalls de la seua actuació.

Què suposa a nivell professional participar per tercera vegada en aquest esdeveniment ja consolidat a Xàtiva?

Per a mi és tot un orgull i personalment és una satisfacció participar un any més en el Circuit Cafè Teatre. El públic de Xàtiva és magnífic i fantàstic i sempre he gaudit molt quan he anat allí a actuar.

Valorar també aquest tipus d’iniciatives que tracten d’incentivar l’economia local.

Clar, perquè l’hostaleria, com tots els sectors, està passant per un moment molt difícil i costa molt eixir a davant. Aquestes idees que tracten d’ajudar als comerços a tenir un al·licient més relacionat amb la cultura i l’oci per a donar un servei al poble, pense que és molt necessari i mentre es puga s’hauria de seguir recolzant.

Què es trobaran el dijous els que assistisquen a presenciar el teu monòleg? 

“Teoria i pràctica del ligue” és l’últim espectacle que he fet, un monòleg que compta amb trossos d’interacció amb el públic. Jo faig un repàs per diferents situacions de la vida centrant-me en les dificultats de l’ésser humà masculí a l’hora d’enfrontar-se a l’ésser humà femení en l’acte de lligar. A partir d’ací, es fa una burla dels homes i s’ensenya d’una manera molt surrealista com enfrontar-se a aquestes situacions. Hi haurà una part teòrica i una altra pràctica, on es requerirà la participació de diverses persones.

Sens dubte, un espectacle que ningú ha de perdre’s. 

Espere que la gent vinga, que s’ho passe molt bé i que tinguen ànim de riure’s i d’aprendre a lligar.