Rangel: “Vinc a aportar el meu treball, experiència i caràcter”

David Rangel és un veterà porter de sobres conegut per la zona del Llevant. Als seus 34 anys, afronta una nova aventura a Xàtiva després del seu pas per l’Alcoià en la temporada 2013/14 al que va arribar procedent de l’Ontinyent, equip en el qual ha militat en la seua maduresa esportiva (també va estar en aquest club des de 2008 fins 2010). En la 2010/11 va pertànyer a un històric com el Castelló i una campanya després va canviar d’entorn per a enrolar-se en l’Esportiu Alabès. Hem volgut conèixer-lo dies abans del debut de l’Olímpic en la Murta davant el Badalona.

Com estan sent aquestes primeres setmanes en Xàtiva?

La veritat que molt bé. Estic molt content ja que el vestidor m’ha acollit perfectament. Tinc allí diversos amics i m’ho han posat molt fàcil. M’he trobat amb un ambient molt sà i una ciutat fantàstica.

Què t’oferia l’Olímpic per decantar-te finalment per ell?

És un equip molt competitiu i ho ha demostrat en els últims anys. Té un projecte molt ambiciós i atractiu.

Arribes per substituir a Francis, un dels referents de l’equip en aquestes temporades.

Jo vinc a aportar el meu treball, experiència i caràcter. No tinc altra premissa que el treball i el sacrifici, per donar sempre el millor de mi en cada entrenament i en cada partit. Després tindrem dies millors i dies pitjors, però per treball no quedarà.

Com has vist l’Olímpic en els últims anys?

Està sempre competint per estar en la zona alta de la classificació, mostrant-se al 100% i donant sempre la cara. En aquests anys que m’ha tocat enfrontar-me a ell sempre ha sigut un rival molt dur. Esperem que aquest any seguisca aquesta tònica.

Veus a l’equip capaç de mantenir aquest nivell?

Serà un any complicat ja que hi ha rival de molta entitat a la categoria. Nosaltres hem d’anar partit a partit a donar-ho tot, començant per aquest diumenge. No puguem fer més comptes que aconseguir la salvació i després ja veurem que passa.

Comença la lliga aquest diumenge  a la Murta davant el Badalona. Objectiu: els tres primers punts.

Veig bé a l’equip ja que hem fet les coses molt bé en pretemporada. Hem acumulat hores de treball i sols hem de pensar en guanyar el primer partit, ja que estem davant una temporada complicada.