Rellegir Estellés des del 2013

  • Aquest dijous a les 20 hores tindrà lloc una conferència a càrrec de Vicent Salvador a la Casa de la Cultura de Xàtiva.

Dins l’amplia programació d’actes homenatge a Vicent Andrés Estellés, cal destacar la conferencia que tindrà lloc el proper dijous dia 24 d’octubre a les 20 hores en la Casa de Cultura de Xàtiva.

Vicent Salvador i Liern, profesor que va ser de Llengua i literatura al Josep de Ribera de Xàtiva, és hores d’ara catedràtic de filologia catalana a la Universitat Jaume I de Castelló i membre de la junta directiva de l’Institut interuniversitari de filologia valenciana. Ha col·laborat i col·labora en un munt de publicacions de caire cultural i literari, entre les que destaca l’Espill.

Poeta i filòleg valencià ha rebut, entre altres, el premi Vicent Andrés Estellés pel poemari Mercat de sal. 1992. El precediren els llibres de poesia: Argiles. 1980; Ritual de cendra, 1981; iCalabruix, 1985.

Reconegut especialista en l’obra del poeta homenatjat, va ser dels primers en ocupar-se de la seua trajectòria, en el marc  d’una atenció especial al gest poètic i al discurs literari que el genera, tal com palesen els seus estudis publicats.

Us agraïm la divulgació de la informació de l’acte i us demanem que considereu l’escrit com una invitació formal de l’entitat organitzadora i de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva.