Remodelació del PP d’Ontinyent desprès de la desfeta electoral

  • José L. Climent entra a encapçalar el grup municipal al costat de la número dos, Mercedes Pastor, i el tres, Paco Penadés

Captura de pantalla 2015-06-05 a las 18.36.03Els populars d’Ontinyent han anunciat quina és la composició definitiva del seu nou grup municipal que encapçalarà, com a portaveu, el popular José Luis Climent Malpartida i al que, tal com han explicat, li acompanyen en el grup els futurs edils Mercedes Pastor Calabuig, com a numero dos, i Paco Penadés Parres en el tres.

El grup municipal del PP ontinyentí per a la pròxima legislatura s’ha conformat una vegada produïdes tres renúncies personals a la credencial de regidor. La primera, la de qui fóra el candidat, Filiberto Tortosa, que es coneixia dijous passat deixant pas a una nova etapa en partit.

Les altres dues renúncies són les de José Vicente García Martínez i Cristina Soriano Ureña, que es produeixen ara de forma diferent i tenen com a objectiu primordial reforçar el grup municipal popular des de la militància en aquests durs moments.