Resultats dispars en els equips infantils i cadets del voleibol Xàtiva

En la temporada passada, el club voleibol de Xàtiva no va aconseguir conduir a cap equip cap a les finals autonòmiques, però en l’actual campanya les perspectives són millors.

Diversos equips han aconseguit classificar-se per a la fase de quarts de final i el sènior femení ja està classificat per a la final autonòmica que es disputarà a Xàtiva l’11 i 12 de maig. L’equip infantil masculí compta amb moltes possibilitats de ser finalista en rendiment i un poc més complicat ho té l’infantil femení.

La resta d’equips amb possibilitats van caure eliminats, el juvenil masculí, cadet femení i cadet masculí, però les seues trajectòries han sigut bones, estan entre els vuit millors equips de la Comunitat Valenciana.

Respecte a resultats en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, d’Iniciació al Rendiment de Voleibol, quarts de final l’Infantil masculí del Xàtiva ha sigut la gran alegria de la jornada. Un equip amb una bona trajectòria durant la lliga, viatjava a la pista del Santo Domingo de Petrer, i han aconseguit un resultat quasi definitiu, vencent per un contundent 0-3, malgrat topar-se amb un equip local que va destacar per la seua defensa. El conjunt d’Emilio Prats i Arturo Bellver van guanyar amb solvència i ho tenen tot a favor en el partit de tornada el dissabte a Xàtiva.

Pel que fa al Cadet femení, ja advertíem que Elx Santo Domingo era el pitjor rival possible contra el qual jugar una eliminatòria. No obstant açò les de Dani Sauco, encara que van perdre 0-3 en el partit de tornada, van deixar un bon sabor de boca en el partit de comiat, quedant entre els vuit millors cadets de la Comunitat Valenciana, una cosa que en els últims anys era difícil d’aconseguir. A més, la majoria de les seues jugadores són de primer any i la pròxima temporada poden consolidar-se molt bé en la categoria.

L’infantil femení viatjava a Benidorm en el partit d’anada. Les d’Ana Insa van perdre per 3-0 contra Platges de Benidorm i encara que les xatvines no van jugar bé, l’equip local va estar imparable els dos primers sets. En el tercer set la igualtat va ser major i les de Xàtiva a punt van estar de forçar el quart set, però van perdre 26-24. Dissabte que ve a Xàtiva el partit de tornada.

Finalment, l’equip sènior femení del Xàtiva Voleibol contínua la seua preparació per a la fase d’ascens, i va disputar un partit amistós contra el CV València, guanyant les de Xàtiva per 3-1, en uns sets amb parcials ajustats.