Ricardo Cardona, reelegit com a president del PP de Canals

“Tenim més compromís que mai i volem impulsar des del partit local eixes gestions municipals que es tradueixen de la inquietud de la nostra gent”

Fa uns dies va tenir lloc a Canals el congrés local del Partit Popular, el primer que se celebra en la zona i que obri la veda per als pobles de la comarca. En ell va ser reelegit per la totalitat dels vots a Ricardo Cardona com a president de la formació. Precisament amb ell hem volgut parlar aquesta setmana perquè ens mostre les seues primeres valoracions sobre aquest tema.

 

Quantes van ja amb aquesta nova reelecció?

Aquesta ha sigut la tercera vegada.

No hi havia cap proposta més, però ha sigut triat per unanimitat.

És veritat que al final tens el suport dels teus afiliats locals que és el que importa perquè per a ells i per a tots els ciutadans de Canals treballem. El Partit Popular ha volgut reiterar el suport cap a la meua persona pel que estic molt agraït amb tots els afiliats i tinc moltes ganes de seguir treballant.

Tal i com està la situació en el carrer, aquest nomenament suma encara més responsabilitat.

Sí, com està la situació política hui en dia, tenim més compromís que mai i volem des del partit local impulsar eixes gestions municipals que es tradueixen de la inquietud de la nostra gent. És important també destacar la unitat de l’executiva local, perquè sempre hem estat totalment units en qualsevol decisió que hem pres i el fet és que hi haja una única llista i una única persona al capdavant. D’altra banda, crec que és hora de començar a plantejar-se aquelles persones que han d’estar en un futur, un treball que durem a terme en aquests quatre anys.

Cardona, en un moment de l'acte.
Cardona, en un moment de l’acte.

S’agraeix encara més aquestes mostres d’afecte i suport tant en assistència al congrés com en la massiva votació?

Deixar en mans dels teus amics la possibilitat de recolzar-te… òbviament la partida està guanyada, però clar que s’agraeix un poc d’afecte i estic molt content per açò.

Com convidats a l’acte van voler assistir tant el president del PP de la província de València, Alfonso Rus, com el president del PP comarcal, Emilio Llopis. Com valora aquest suport i que cinc membres del partit de Canals estiguen en l’executiva comarcal?

Estic molt content perquè açò significa que es confia en el grup canalí. Açò és fruit del bon fer de l’executiva local i de la important aportació que podem fer a la comarca de la Costera. Així ho veu el president de l’executiva comarcal i per això anem a seguir amb tot el nostre esforç.

Finalment, amb aquesta reelecció comença un nou cicle o vos marqueu unes metes continuistes?

En la primera reunió que hem fet hem decidit intentar crear una nova executiva més àmplia, més jove i amb gent nova que ens aporte inquietuds fresques. Amb açò podrem veure les coses d’una manera més objectiva, perquè a voltes quan ens involucrem tant en la gestió municipal esperem més d’ella que del partit. Per açò, busquem que entre gent nova al PP local.