“Estem davant un dels partits més importants en la història de l’Olímpic”

En portes de la gran final davant el Badalona, aquesta setmana hem parlat amb tot un referent d’aquest Olímpic. No és un altre que Eduardo Rifaterra, un jugador imprescindible en els esquemes de Toni Aparicio que ens ha comentat com afronta l’equip els moments previs a un final de temporada que es preveu com a històric per al conjunt xativí.

Bon resultat no exempt de sofriment l’aconseguit a Tarragona la passada jornada. Tal com s’havia posat el partit, un punt que permet a l’equip seguir somiant amb la promoció. 

Sí, va ser molt positiu perquè amb un 2-0 en contra se’ns va posar molt costera amunt. Les nostres sensacions durant alguns trams no van ser del tot bones, però pense que ens vam sobreposar molt bé i vam donar la cara. En la part final del partit vam ficar al Nàstic en la seua porteria i vam aconseguir un punt molt valuós per a la nostra lluita.

Eres un dels jugadors de la plantilla que més temps porta en aquest club. Com has vist la seua evolució en aquests anys? 

La veritat que des de que vaig arribar tot ha sigut molt bonic. Ens hem consagrat en la categoria i ara estem molt il·lusionats amb aconseguir l’objectiu de la promoció, una cosa que no ens plantejàvem a principi de temporada. Estem creixent pas a pas i ens hem consolidat com un equip de Segona B i per entitat i serietat pense que som dels envejats del grup.

A nivell personal, com t’has vist enguany i com et planteges el futur? 

M’he vist molt bé i em trobe per a poder competir. Estic molt content per estar en aquest equip i la meua intenció és que quan arribe el moment de retirar-me ho faça en l’Olímpic. De moment estic il·lusionat a seguir jugant perquè pense que estic en condicions de competir.

Queden dos finals, la primera en la Murta, i l’afició haurà de marcar el primer gol davant el Badalona. 

Espere que siga així i la gent puga acudir al camp perquè és importantíssim per a nosaltres veure’ns recolzats per l’afició. Estem davant un dels partits més importants en la història de l’Olímpic.

L’última jornada està en joc la promoció davant L’Hospitalet, en plena lluita pel liderat. Com veus el partit? 

Serà un partit més. Ells s’estaran jugant la primera posició amb l’Huracà i sabem que serà molt difícil, però nosaltres hem de saber jugar amb l’ansietat que puguen tenir per la importància de quedar primers. Però això ja vindrà, ara és moment de pensar en el Badalona.