Heras: “Cada vegada em trobe millor tant física com mentalment”

En ple tram decisiu de la temporada i a unes hores de rebre a l’Alcoià, què millor que el capità de l’Olímpic per a mostrar-nos el seu punt de vista respecte a com veu a l’equip per a aquestes importants cites que s’aproximen. Així, un Sergio Heras ja recuperat i que va ser clau amb un gol en l’empat davant l’Huracà, es mostra il·lusionat i confiat per a aconseguir l’objectiu de la promoció d’ascens.

 

Portes molts anys en l’equip i més que ningú valoraràs la gran temporada que s’està fent.

La veritat és que des de dins es valora més del que sembla des de fora. L’estem vivint i gaudint d’una manera molt especial i anime a tots els aficionats a que facen el mateix. A veure si entre tots aconseguim mantenir el que hem fet fins ara en aquests últims partits que queden i tenim un final feliç.

Hi havia molta eufòria i es pensava que era molt fàcil estar en la part alta però s’està demostrant la gran exigència i dificultat d’aquesta categoria i d’aquest grup.

Sí, l’exigència de molts equips és màxima tant els de dalt com els de baix. Els que ho estan passant malament posen en aquests partits tota la carn en el foc per a eixir de baix i guanyen més partits del que és habitual. S’està demostrant que qualsevol equip pot guanyar i els de la zona alta ho hem passat malament en aquestes jornades. Són situacions habituals en una lliga.

Amb tots els teus companys amb els quals parlem ressalten que el vestuari és una família com el secret de l’èxit. Quin és la teua opinió?

Per descomptat que és així. Quasi tots els equips que tenen èxit col·lectiu al llarg d’una temporada darrere sempre hi ha un vestuari i un cos tècnic que és una pinya, i per descomptat açò ho estem vivint en l’Olímpic.

A nivell personal, estàs tornant a l’equip després d’una etapa de lesions. Com veus el teu futur als 37 anys?

Està sent una temporada molt complicada per a mi perquè no vaig poder fer la pretemporada en condicions i he tingut moltes lesions al llarg de l’any. No he estat al meu nivell i no he rendit com crec que sóc capaç de fer-ho, no obstant açò porte ja diversos partits seguits jugant i cada vegada em trobe millor tant física com mentalment. Dins de les meues possibilitats intentaré seguir ajudant a l’equip i a la gent jove que hi ha per a buscar l’objectiu de la promoció.

Per a açò caldrà intentar guanyar a un Alcoià que arriba ferit després de la destitució del seu tècnic Asier Garitano fa uns dies.

Independentment del que ha passat, per a mi l’Alcoià era el màxim favorit al primer lloc, juntament amb equips com l’Hospitalet o Huracà. Al final han agafat una ratxa negativa i les exigències del club han acabat amb la destitució de Garitano. Així i tot, és un rival molt directe i que hem de tenir en compte. Si no passa res ens posarà les coses molt complicades tant en el partit com al play off.