Roger Cerdà anuncia l’ampliació del pavelló de voleibol

  • L’alcalde inclou l’execució de la via verda Xàtiva-Carcaixent entre els projectes d’esport i turisme actiu per a la ciutat 

Roger Cerdà ha publicat un vídeo a les xarxes socials on anuncia l’ampliació del pavelló de voleibol. Tal com ha dit l’alcalde, la idea és construir un edifici annex a l’actual pavelló per albergar distintes instal·lacions i pistes d’entrenament. D’aquesta manera, els socialistes respondrien a la creixent demanda de l’ús del pavelló, en uns moments en què l’esport de Xàtiva viu una etapa daurada, amb tres campionats d’Espanya aconseguits fa pocs dies per clubs de la ciutat, sense anar més lluny.

Per a Roger Cerdà, “l’esport i la millora de les instal·lacions esportives ha sigut una constant del nostre treball i volem que continue sent una prioritat durant els propers quatre anys. De fet, ja està en marxa la nova piscina coberta de Xàtiva i el següent projecte que anem a enllestir és l’ampliació del pavelló de voleibol”.

D’altra banda, Cerdà ha dit que “amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, executarem d’una vegada per totes la via verda Xàtiva-Carcaixent” una infraestructura que l’alcalde contempla a mitjan camí entre l’esport i el turisme actiu. Per a Cerdà, “hem de fer una via verda que possibilite la pràctica de l’esport, però que al mateix temps siga un element de dinamització turística de la ciutat”.

L’alcalde també ha anunciat millores en el poliesportiu municipal de Les Pereres. Cerdà ha informat que prèvia consulta amb els clubs usuaris de la instal·lació, s’ha decidit canviar el paviment de la pista de basquet i instal·lar unes tanques per a facilitar l’entrenament dels esportistes. Així mateix, s’instal·laran tanques en els camps de futbol de Les Pereres, per tal d’adaptar-los a la normativa de les competicions oficials.

Altres mesures anunciades pel socialista en l’àmbit de l’esport són l’adequació de l’horari de les escoles esportives a la nova realitat organitzativa de les escoles de la ciutat i la millora de la dotació econòmica per a la compra i substitució dels materials necessaris per a la practica esportiva a les instal·lacions municipals.

 

Recepció oficial

Dissabte passat va tindre lloc la recepció oficial a l’Ajuntament al Club Voleibol Xàtiva. “Estem molt contents i orgullosos perquè porteu tan alt el nom de Xàtiva, perquè heu aconseguit el títol de campions d’Espanya júnior masculí per primera vegada en la història del club… Vos mereixeu que vos obrim les portes de la Casa de la Ciutat i que vos demostrem el nostre afecte i la nostra admiració”, va destacar el primer edil. Jugadors i jugadores, cos tècnic, directiva, patrocinadors i nombrosos familiars i aficionats que no van voler perdre’s aquest reconeixement.