Rotary Club Xàtiva entrega cent mampares de protecció enfront de la COVID-19 a diverses institucions de la ciutat

  • El repartiment s’ha coordinat amb l’Ajuntament de Xàtiva

Fidel a la seua filosofia, Rotary Club Xàtiva ha donat a diferents associacions i entitats locals un total de cent mampares de sobretaula que actuen com a protecció enfront del coronavirus.

Així, per exemple, el Centre de Salut de l’avinguda Ausiàs March, la Residència Novaedat, el Convent de la Consolació, la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer i “Gent de la Consolació” han sigut algunes de les institucions locals beneficiàries d’aquesta donació. No obstant això, la major partida d’unitats s’ha entregat a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, que ara mateix suporta una elevada càrrega de pacients a causa de l’increment de casos positius de coronavirus registrats en les últimes setmanes en el departament de Salut Xàtiva-Ontinyent.

Cal destacar que aquestes mampares de separació, realitzades en metacrilat amb una grossària de 3 mm i unes dimensions de 100 x 80 cm i que serviran com a mesura addicional de protecció per als treballadors i usuaris d’aquests centres, han sigut donades de manera altruista per l’empresa Normaluz en col·laboració amb la Fundació Humanitària dels Rotaris Espanyols i en el marc d’una acció del Districte 2203 al qual pertany el club xativí.