Rotglà i Corberà ja compta amb equip de ràdio davant emergències

La Generalitat Valenciana facilitarà a un total de 258 ajuntaments diferents equips de comunicacions de ràdio per al seu ús en situacions d’emergència o preemergencia.

El cap del Consell, Ximo Puig, ha participat en el Palau de la Generalitat en l’acte de lliurament a una trentena de municipis del lot dels primers kits d’aquestes característiques que l’ens autonòmic subministra. Entre els municipis que han rebut aquest equip es troba el de Rotglà i Corberà, a la comarca de la Costera.

El president ha assenyalat que es tracta de “una xicoteta mesura” per a “tenir capacitat de resposta en els moments més difícils”, quan no es disposa de cobertura telefònica o ha caigut la xarxa.

Ximo Puig, que ha incidit en la necessitat de millorar els serveis i la qualitat de vida de les àrees rurals, ha considerat prioritària la seguretat i la resposta davant les emergències. Per açò, ha destacat que, amb el lliurament d’aquests equips, els municipis podran estar connectats al sistema d’emergències del 112 en tot moment.