Rus i Sipan reben als equips del Club Nou Basket Xàtiva

Al matí d’ahir va tenir lloc, en l’Ajuntament de Xàtiva, la recepció dels diferents equips que integren el club esportiu Nou Basket Xàtiv. Els encarregats de rebre’ls en el Saló de Plens han sigut l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus i la Regidora de sanitat i esport, Yolanda Sipan.

Entre els assoliments de Nou Basket destaquem la victòria dels equips en diverses categories, quedant campions a nivell autonòmic en: aleví, copa federació sènior, copa federació junior, copa federació infantil especial, copa federació infantil preferent i copa federació aleví especial. Quant a nivell provincial, el Club Nou Basket s’ha proclamat vencedor en les categories aleví, benjamí i prebenjamí.

També cal subratllar l’ascens de l’equip sènior masculí preferent i els llocs de subcampions aconseguits per l’equip junior preferent i autonòmic aleví. A més, han sigut un total de cinc jugadors del Club els seleccionats com a jugador més valuós de la seua categoria en la competició: Ignacio Lloret, Pepe Briz, Pablo Murcia, Edu Revert i Patxi Pelegero.

D’altra banda, la selecció de bàsquet de la Comunitat Valenciana ha convocat a un total de vuit jugadors del Club per a formar part del seu equip: David Perales, Pablo Murcia, Isabel Bolinches, Pepe Briz, Ismael Català, Pablo Climent, Edu Revert i Rafa Peris.

L’Alcalde ha manifestat sentir-se “plenament orgullós” dels premis obtinguts. “Com a representant dels ciutadans xativins vos anime a seguir en aquest camí. L’esport i la formació és fonamental en aquests anys, per açò els pares i entrenadors exerceixen un paper tan important. Des de l’ajuntament podeu comptar amb tot el recolzament necessari”, va finalitzar Rus.