Rus visita les noves instal·lacions de la Llar del Jubilat de Canals

  • La Diputació ha destinat 600.000 euros a construir un centre més ampli i accessible per a donar millor servei als més de mil associats

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, va visitar el passat cap de setmana, junt a l’alcalde de Canals, Ricardo Cardona, les noves dependències de la llar del jubilat del municipi.

Rus va qualificar el nou edifici com a “espectacular” i va felicitar als centenars de majors que van acudir a l’acte “perquè són els qui ho van a gaudir i li van a donar l’ús que mereix”.

En aquest sentit, Rus va assenyalar que “una de les prioritats de la Diputació és cuidar als nostres majors, perquè la societat sempre està en deute amb ells”, i va recordar els diferents serveis de la Institució Provincial als quals es poden acollir.

L’alcalde de Canals, Ricardo Cardona, va indicar que “la nova Llar del Jubilat és l’obra més emblemàtica de la gestió d’aquest equip de govern municipal” i va anunciar que l’ajuntament cedirà la gestió a la pròpia associació de jubilats del poble.

La institució provincial ha invertit un total de 600.000 euros que ha pagat en diferents anualitats, a través de diversos convenis amb l’Ajuntament, a construir un espai més ampli i accessible per a donar millor servei als més de mil membres de l’Associació de Jubilats i Pensionistes.

El nou espai de la tercera edat se situa en una zona cèntrica de la ciutat i es compon de tres plantes perquè els usuaris puguen gaudir de les noves instal·lacions que compten amb saló de ball, cafeteria, sala de jocs de taula, gimnàs i serveis de perruqueria i podologia.