S’actuarà en l’escoleta infantil i en l’escola de persones adultes de Canals

  • L’Ajuntament de Canals rebrà 38.000 euros de la Diputació per realitzar les tasques de manteniment

L’Ajuntament de Canals rebrà un total de 38.000 euros de la Diputació de València per al manteniment de l’Escoleta Infantil de la Torreta i l’Escola de Persones Adultes (EPA) amb el Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018 d’escoles infantils, conservatoris i escoles permanents d’adults.

Aquesta aportació econòmica de la diputació es destinarà a l’adequació que està portant-se a terme al nou edifici de l’EPA, conegut popularment com “Ca Paquita la Moruna”. A la seua vegada, a les instal·lacions de l’Escoleta Infantil de la Torreta, s’instal·larà una coberta que permetrà unir els dos edificis educatius. D’aquesta manera, es facilitarà el desplaçament dels xiquets i del personal de l’Escoleta d’un edifici a l’altre, especialment els dies de pluja.

Aquestes subvencions nominatives, previstes en el Pressupost de Despeses de 2018 de la Diputació de València als Municipis, s’han concedit seguint criteris tècnics i sociodemogràfics de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Per a Ricardo Requena, regidor d’Educació i alcalde de Canals, “aquestes ajudes són necessàries per a poder mantenir i millorar les instal·lacions que usen cada dia xiquets i adults en el seu període de formació i aprenentatge proporcionant tots els recursos i facilitats que necessiten”. Ha afegit que “des del consistori volem que les instal·lacions públiques siguen de qualitat i dignes per a tots els usuaris”.