Samper s’imposa a Souto en la final de l’Orysol Xàtiva

El barceloní Jordi Samper s’ha proclamat campió de l’últim dels tornejos del Circuit Orysol de la temporada, celebrat a Xàtiva, que va concloure diumenge passat en el CT Camp Bixquert, després de superar en la final al veneçolà David Souto per 6-3 i 6-4.

Gonzalo Navarro, president del Club de Camp Bixquert es va mostrar “orgullós” ja que “durant tota la setmana les graderies han estat plenes, quan abans solament s’omplien a partir de semifinals, multiplicant la vida social del recinte”. Quant a la parcel·la esportiva, Navarro va afirmar estar “molt content pel nivell tan alt que s’ha vist”, un conjunt de sensacions positives que “motiven per a seguir acollint aquesta prova de cara al futur”, va agregar.

En la seua XXXV edició, aquest torneig internacional s’ha convertit en el degà dels campionats ATP espanyols, passant per ell els principals tennistes que han arribat al més alt en aquest esport.

El triomf de Samper a Xàtiva suposa el dècim de la seua carrera, en una temporada en la qual ha disputat un total de vuit finals en el Circuit.