S’amplia el programa ‘Menú Express’ de Canals  que proporciona aliments a 66 necessitats

La regidora de Serveis Socials, Celia Bononad, està molt satisfeta amb la renovació d’un any més del programa ‘Menú Express’ que proporcionarà aliments a 66 persones desfavorides de la localitat.

Aquest programa, que va instaurar ella mateixa l’any passat, s’està duent a terme amb gran èxit, per açò ha lluitat per a poder seguir amb aquesta iniciativa.

Aquest ‘Menú Express’ consisteix a subministrar l’alimentació bàsica d’un total de 50 adults i 16 xiquets de dilluns a diumenge fins a finals d’any. A aquestes persones se’ls subministra un bo perquè puguen obtenir el seu menú diari en qualsevol dels comerços locals adherits a aquest programa.

Aquestes persones han sigut seleccionades des dels Serveis Socials Municipals atenent a una sèrie de criteris tant econòmics, socials o laborals perquè puguen pal·liar aquestes necessitats tan específiques.

La Regidoria de Serveis Socials de Canals està ajudant encaridament a tots aquells veïns que pateixen problemes o necessitats bàsiques. A aquest programa se li sumen uns altres d’igual importància com el programa provincial d’assistència nutricional per a menors, ajudes per a l’adquisició de llibres et text, ajudes per al menjador escolar, ajudes per a la llum i l’aigua o recollida d’aliments per als més necessitats, entre uns altres.