L’Església de Sant Doménech acull divendres el pregó de Setmana Santa

L’antiga església de Sant Doménech de Xàtiva acollirà divendres el pregó de la Setmana Santa xativina a les 20:45 hores a càrrec de Remigio Beneyto Berenguer, catedràtic de dret eclesiàstic de la universitat CEU Cardenal Herrera de València. En finalitzar l’acte tindrà lloc un concert de l’orquestra de la Societat Musical ‘La Nova’ de Xàtiva dirigida per Julio Juan García.

D’altra banda, la Germandat de Confraries de Xàtiva participarà el dissabte en la XXVII Processó Diocesana que se celebrarà a Alginet amb la Imatge del Crist Jacent de la Confraria de Jesús de la Bona Mort i Ntra. Sra. de l’Esperança, les Bandes de Tambors de la Congregació del Stm. Ecce-Homo i del Crist de l’Expiració ‘El Cadell’, penitents de la Confraria del Santíssim Crist de la Flagel·lació ‘Senyor de la Columna’ i confrares de la ciutat, en total prop de 170 persones. L’eixida està prevista al voltant de les vuit menys deu de la vesprada.

Finalment, el diumenge dia 3 l’Església Col·legial Basílica de Santa María de Xàtiva acollirà una jornada de Peregrinació de totes les Confraries de la Germandat de la ciutat amb una Eucaristia per a celebrar l’Any Sant Jubilar a la qual es prega l’assistència dels confrares.