Se celebra el PercuFest de la Font de la Figuera amb rècord de participació, consolidat i amb novetats

S’està celebrant aquesta setmana al festival de percussió, el PercuFest, en el que és el seu cinquè any consecutiu a La Font de la Figuera. El festival compta en aquesta edició amb un total de 74 alumnes i alumnes, superant amb escreix la inscripció d’anys anteriors.

El festival es va iniciar dissabte amb un concert a càrrec de la Societat Musical La Lira Fontiguerense. Aquest Festival es perllongarà fins diumenge i inclou en la seua programació un curs intensiu i un concurs d’interpretació, a més de múltiples concerts durant tota la setmana.

La regidora de cultura, Irene Vila i Lorente, ha destacat que la Font de la Figuera ha gaudit aquests quatre anys seguits amb PercuFest, una setmana en la qual el poble s’impregna de percussió i cultura musical gràcies a professionals.

Vicent Muñoz Jordà, portaveu del consistori, ha expressat la seva “satisfacció per poder dur a terme un projecte amb el qual es beneficien nombrosos comerços de la Font: restaurants, cellers… així com també serveix per promocionar el turisme local de la Font de la Figuera.

PercuFest aglutina a estudiants de totes les edats i, a més, compta amb professors de França, Cuba i Espanya que imparteixen les classes de percussió.

Per la seua banda, el director artístic de PercuFest, Hilari Marí Cabo, ha manifestat la seua alegria per consolidar el festival i continuar amb un projecte que s’ha convertit en l’esdeveniment estival de percussió que més perdura en el temps de tota la història de la percussió. Com a novetat aquest any destaca el festival de grups de percussió en què van participar ahir a la nit agrupacions de Ciutat Real, Quart de Poblet, Almussafes i Benifaió.