S’espera la processó de la “Burreta” més multitudinària dels últims anys

La Confraria de la “Burreta” ja té a punt els preparatius per a la celebració del Diumenge de Rams que tindrà lloc aquest diumenge. Tres són els factors que, segons el col·lectiu, fan una previsible elevada participació: la mobilització i difusió que la pròpia Confraria ha dut a terme en les últimes setmanes, els bons resultats que està donant la venda a la parada de palmes atès que aquest any s’espera batre un nou rècord i superar les 700 palmes venudes i celebrar-se 20 anys de la venda de palmes i de la “Festa de la Vespra”. L’augment considerable de participants en aquesta processó que s’ha produït en els últims anys d’una manera constant fa que la Confraria, organitzadora d’aquest acte, s’espera una bona resposta per part de la ciutadania de Xàtiva i es pot parlar de la Processó de les Palmes com una de les més multitudinàries de la Setmana Santa de Xàtiva, superant els 1.300 participants, com passa en els últims anys.

La celebració de la “Festa de la Vespra” tindrà lloc hui a les 18 hores a Sant Francesc. Hi assistiran tots els col·lectius juvenils i infantils de les parròquies de Xàtiva. Es projectaran audiovisuals amb imatges dels 20 anys d’aquesta festa. Aquest any la Confraria ha triat com a lema del seu manifest: “Un missatge de gratitud”. Aquest lema està sent el referent per a totes les activitats que realitza la Confraria aquest any.

Demà, Diumenge de Rams, tindrà lloc la tradicional Processó de les Palmes que començarà a les 12 hores a la Plaça de la Seu amb la benedicció de les palmes.