Setmana de dol i incertesa en l’Olímpic

  • Els altres equips estan preparant la pròxima temporada

Setmana de dol i de incertesa en el Club Esportiu Olímpic. De dol per la defunció de Francisco Pascual Coloma, Paquito “Coloma”, un home de futbol, de futbol juvenil, que es va dedicar a l’equip juvenil de l’Olímpic durant anys formant a diverses generacions de jugadors. Històries i anècdotes ens ha deixat moltes i moltes són recordades pels aficionats. La seua imatge forma part de la Cardinxa, de la Murta, de l’Albereda de Jaume I,  de la ciutat. El club setabense ha perdut a un dels seus referents. El seu treball amb la pedrera li ha valgut donar el seu nom a una de les instal·lacions esportives de la ciutat, el camp municipal infantil, per la qual cosa sempre serà recordat, com ho és un altre futbolista, Francisco Ballester.

I ha mort a dies d’una important assemblea extraordinària de socis del CD Olímpic convocada per a dilluns que ve a les 20.00h en primera convocatòria on es decidirà el futur del club. Fins al moment no s’ha rebut notícia alguna de la presentació d’alguna candidatura. Si arribat el dilluns no hi ha candidat els socis hauran de prendre decisions importants respecte al futur del club no descartant-se la renúncia a disputar la segona B. Han sigut dies de rumors, suposicions i càbales. Dilluns que ve haurà de quedar tot clar siga la que siga la decisió adoptada.

Els altres equips continuen preparant la pròxima temporada. L’Ontinyent ha presentat de manera oficial a Rafa Aguado com a entrenador i ha fet públic el seu pressupost per a la pròxima temporada. El Benigàmim ha aconseguit l’ascens a la tercera divisió i Miguel Ángel Mullor continuarà al capdavant de la seua banqueta. El CD Llosa comptarà amb José Nácher com a entrenador i ja ha format a tres jugadors: Guillem Torres, Vicente Andrés Sospedra i Andreu Garrigues. La UD Canals ha signat a dues porteres de la localitat Javi Lloret i José Manuel Ibañez. El FC Canalense convoca als seus socis i simpatitzants per a la realització de l’Assemblea General Ordinària amb la qual conclouran el passat curs i començaran a treballar de cara al pròxim, encara que el tècnic, Gonzalo Gómez, ja ha sigut confirmat. Serà hui a les 12:30 hores en primera convocatòria i a les 13:00 hores en segona convocatòria en el Casino Gran.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha informat de la composició dels quatre grups de Preferent. El grup III estarà format pels següents equips: CD Llosa, UD Alginet, CF Platges de Gandia, CD Xàbia, Catarroja CF, CD Xella, FC Canalense, Massanassa CF, Recanvis Colón CD, Algemesí CF, CD Contestano, SD Sueca, CF At. d’Alginet, UD Portuaris, UD Tavernes, Pego CF, UD Canals i CD Dénia.