S’inaugura el curs de monitor de temps lliure a Canals

Melisa Ferrer, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Canals continua amb la seua aposta per la formació juvenil. Així, el passat dia 8, inaugurava un curs de Monitor de Temps Lliure, acte al que van acudir l’alcalde, Ricardo Cardona i el Director de l’IVAJ, Marcos Sanchís.

L’Aula de Natura va acollir la inauguració del taller educatiu, que es perllongarà fins al pròxim 11 de maig de 2013, i se celebrarà cada divendres de 16:00 a 21:00 i els dissabtes de 9:30 a 14:00.

Diversos dels participants en aquest curs.
Diversos dels participants en aquest curs.

El curs compta amb l’homologació de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), atorgant-li així un valor afegit al cicle. Aquest curs s’ofereix amb l’objectiu de convertir-se en una eina d’accés al mercat laboral que permeta als seus alumnes accedir a un nou nínxol de mercat amb oferta.

En el transcurs de l’acte, la responsable de l’àrea va subratllar “l’elevat interès que el curs ha suscitat entre la gent jove del municipi”. Així mateix, l’edil va afirmar que “aquest curs, igual que la resta de la programació formativa convocada des d’aquesta regidoria, cerca oferir vies alternatives de formació per als joves de la nostra localitat”.

En el nostre exemplar del pròxim dissabte, tota la informació ampliada d’aquesta iniciativa.