S’inicia la Fira amb el 65 Trofeu de Velocitat

Antonio Sarrión – Organitzador del Trofeu de Velocitat “Fira d’Agost”

“En aquesta 65 edició anem a tenir més atractius que altres anys”

Com es presenta la prova de enguany?

Es presenta amb molta expectació. Gràcies a la difusió que hem molta gent ens ha preguntat per les entrades de venta anticipada. Crec que s’ha difós suficientment com per a que la gent estiga pendent de la prova i esperem una gran afluència de públic.

Supose que és una de les edicions més especials ja que és el 65 aniversari?

Sí i per aquest motiu tindrem més atractiu que altres anys. Ens visitarà l’equip oficial KTM Raids que és actualment el campió d’Espanya, també la tenda de BMW motos ProDriver  muntarà un estand en venta de motos… per això crec que es un al·licient el poder passejar-se per la zona comercial i veure l’ambient.

A part d’aquestes novetats se recupera el premi de fotos.

Pressupost, el tercer concurs està en marxa i compta amb la gran col·laboració  d’AFSA.  Està obert a qualsevol aficionat que vulga participar. Després les obres estaran en exposició a la Casa de la Cultura de Xàtiva i comunicarem els guanyadors.

Què han de fer els interessats en vindre a gaudir del Trofeu de Velocitat? 

Vindre prompte, aparcar i comprar l’entrada. Les motos comencen a fer entrenaments lliures de 09.30 a 10 hores, desprès entrenaments cronometrats i sobre les 12.30  les carreres. Entre mig estaran les exhibicions, la volta de la Reina, l’homenatge a “Champi” Herreros… En la entrada donarem un programa de mà amb tota la informació.