S’inicien les obres de millora de parcs i jardins a L’Olleria

L’Ajuntament de L’Olleria ha iniciat les obres compreses en el Pla d’Inversions en Parcs i Jardins de la Diputació de València, que es concreten en la construcció d’un Skate Park (parc de patinatge) i la renovació del paviment de seguretat de les zones de jocs infantils dels parcs Beat Pare Ferreres i Miguel de Cervantes.

La inversió total que es destinarà a aquestes obres és de 20.000 euros, subvencionada al 100% per la Diputació de València.

L’alcalde de la localitat, José Vidal, ha mostrat la seua satisfacció per l’inici de les obres i ha indicat que “es tracta de dues obres importants per al municipi que estan dirigides especialment als xiquets i xiquetes, i que havien sigut molt demandades per aquests i pels seus pares i mares”.

Vidal també ha comentat que amb el nou Skate Park s’incrementa l’oferta de jocs infantils en la població, i amb la renovació del paviment de goma de les zones de jocs dels parcs infantils es millora considerablement la seguretat dels més xicotets davant eventuals caigudes”.

Finalment, l’alcalde ha afegit que l’Ajuntament s’ha adherit recentment al programa d’Auditoria de seguretat de parcs infantils de la Diputació de València que ofereix assistència tècnica per a avaluar la seguretat d’aquestes instal·lacions i proposa mesures de seguretat i manteniment dels mateixos, perquè els menors puguen jugar amb total garantia de seguretat en els parcs públics. “No podem escatimar cap recurs en aquest tema perquè es tracta de la seguretat dels xiquets”, concloïa.