S’inicien les obres de millora del clavegueram i del pàrquing del CEIP José Mollà de Canals

L’Ajuntament de Canals, a través del departament d’Urbanisme, ja ha iniciat les obres al col·legi públic José Mollà. En concret, i com ha confirmat el regidor d’Urbanisme, Manu Sanchis, l’actuació que ara ha començat consistirà en la substitució del clavegueram i l’adequació del pàrquing del centre educatiu.

En aquest sentit, Sanchis ha explicat que aquestes millores es desenvoluparàn en diners propis i està previst que les mateixes estiguen finalitzades coincidint amb l’inici de l’any escolar aquest setembre.

L’actuació ara encetada consistirà en la substitució del clavegueram del pàrquing del centre educatiu, es canviarà el vell clavegueram, alhora que s’aprofitarà l’obra per a millorar i adequar la vorera i els accessos al centre. A més, està previst plantar arbres a la zona per a donar ombra als familiars que van a recollir als alumnes. Per a aquesta millora del clavegueram, el d’Urbanisme hi ha subratllat que es desenvoluparà amb la recaptació del cànon de sanejament que es paga amb la factura de l’aigua. “És una manera de reinvertir eixos diners en la millora i el manteniment del clavegueram del nostre municipi”.

Aquesta actuació va estar licitada en 58.000 euros i finalment va ser adjudicada per 47.190 euros.