‘Sirens’ arriba a la Casa de la Cultura de Xàtiva

Aquest dissabte tindrà lloc, en la Casa de la Cultura de Xàtiva, la presentació de “Sirens”, un llibre de Nia Belles. L’acte tindrà lloc a les 19:15 hores i estarà introduït per Mª del Mar Sancho i Vicen Navarro.

Aquesta novel·la juvenil-fantàstica és el primer llibre de la saga “Les famílies del mar i la flama”. La saga consta de quatre títols on cadascun d’ells és auto conclusiu. Una aposta per la fantasia amb una història intensa en la qual el real i el fantàstic s’entremesclen.

El llibre explica la història d’Estrella, una jove que va perdre a la seua mare sent molt xicoteta. Van eixir a nadar la vespra del seu desè aniversari i solament una d’elles va tornar. Estrella va aparèixer sola, encallada en l’arena, en una barca repleta d’espígol, la flor favorita de la seua mare, i sense cap record d’eixe dia. A l’alba, la van arrancar de la seua llar i de la seua terra, manant-la a viure amb els seus oncles a Amèrica.

Ara ha complit divuit anys i res pot detenir-la de fer realitat el seu somni, “tornar a la bella i verda Irlanda que la va veure créixer”. Encara que ella no sap que res és el que sembla.

El que està per descobrir pot canviar la seua vida per sempre.