Sis municipis i dos mancomunitats, a l’Oficina de Promoció Provincial

L’Oficina de Promoció Provincial del Patronat Provincial de Turisme, situada al baix del Teatre Principal, ha rebut més de 10.000 visitants durant l’any 2014. L’Oficina ha acostat l’oferta turística de 59 municipis i nou mancomunitats de la província a la ciutat de València. Durant aquest any, entre altres, han promocionat els seus productes turístics dels municipis de Xàtiva, Vallada, Montesa, Barxeta, Anna i Quesa. A més, han difós la seva oferta turística les mancomunitats de la Canal de Navarrés i la Costera-Canal.

Des de la Diputació s’ha volgut destacar “l’èxit d’aquesta iniciativa que ens ha permès apropar l’oferta turística dels nostres pobles al centre de València, a un dels punts més transitats de la capital”.

Cada setmana, un municipi ha comptat amb l’espai promocional de dijous a diumenge, per exposar la seua oferta i promocionar els seus productes turístics als ciutadans de la ciutat de València, turistes i visitants.

L’acció de promoció de l’Oficina s’ha reforçat amb diferents accions com exhibicions d’artesania, degustacions gastronòmiques i actuacions folklòriques.

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València ha ofert aquest servei gratuïtament a tots els ajuntaments i mancomunitats d’ajuntaments de la província de València que han volgut acollir-se al programa de promoció.

A partir de la segona quinzena de gener, l’Oficina reprendrà la seua activitat.