S’organitza la primera setmana de l’educació a Xàtiva

  • La ciutat aspira a ser “Ciutat Educadora”

La regidora d’educació, Amor Amorós, ha presentat la programació de la Setmana de l’Educació que se celebrarà del 10 al 20 de novembre. Tindrà com a títol “Xàtiva com a espai educatiu”. L’edil ha destacat que un pas més per aconseguir convertir Xàtiva en una “ciutat educadora”. L’edil ha destacat que es tracta d’un pas més per aconseguir convertir Xàtiva en una “ciutat educadora”.

En el marc d’aquesta Setmana se celebrarà l’homenatge als mestres jubilats i es presentarà la guia “Xàtiva Educadora”, guia que reuneix experiències educadores de diferents centres i col·lectius de la ciutat. Inclourà conferències, tallers i activitats familiars. Diumenge 20, l’Albereda de Jaume I acollirà una jornada dedicada als drets de la infància. Aquest dia es commemora el Dia dels Drets de la Infància. Destaca, a petició de les famílies, una rodona dedicada a la jornada continua a primària. També hi haurà una conferència amb l’assetjament escolar i la superació de conflictes com a principals assumptes.

El cartell anunciador, d’Alfredo Pardo, resumeix les principals idees “d’il·lusionar la comunitat educativa i als veïns en l’objectiu de convertir Xàtiva és una ciutat educadora”, segons Amorós.