Tallers per a conèixer el mon del cavall a la Fira del Bestiar

Eduardo Martin, representant del centre hípic Saladrar va introduÏr a la roda de prempsa conjunta de dimarts passat totes les novetats que es tenen pensades per a aquesta Fira del Bestiar 2014 .

El dia 13, es començarà ja amb l’entrada d’animals al recinte. Com a novetat es faran tallers per a nens. On es puguen relacionar amb tot allò que tinga que vore amb el món del cavall: coneixements de l’alimentació, dels útils per al cavall… Tindrem des de concursos de dibuix, fins a  petites classes de equitació per als xiquets tutorades pels monitors. Estes activitats tindran lloc durant els diez 15 i 16 de 11:00 a 12:00 del matí. A més el dia 15 d’agost a les 19:00 podrem gaudir d’una exhibició de doma per cortesia del centre hípic Lluis de l’Hort, amb una mostra de cavalls menorquins.

El ja clàssic concurs de Tir i Arrossegament tindrà lloc els dies 15,16 i 17 al recinte unificat amb aquestaFira del Bestiar.

 El dia 16, per la vesprqda, podrem gqudir de lq  gran Exhibició d’Hípica per compte dels ginentes del centre hípic a la Font del Saladrar. Aquesta exhibició està preparadea per David Escriva , professor titulat del centre , campió d’Espanya en la modalitat de treck, i preparador de la campiona d’Espanya en doma clasica en categoria infantil, “és una persona per la qual hem apostat molt i que estem aconseguint que comence a traure del centre ginets i amazones amb una certa categoria.”

I per últim, un any més i també de la mà de l’Hipica Saladrar, el dia 17 es culminarà amb la sortida pel Reial de la Fira de la reina i les dames en cotxe de cavalls. Es calculen entre 50-60 cavalls i alguna sorpresa que està pendent de confirmar-se.