Talls de llum continuats retarden la tramitació dels DNI i passaports en la comissaria de Xàtiva

El sindicat CSI·F ha advertit del retard en la tramitació de DNIs i passaports que provoquen els continus talls elèctrics que pateix la comissaria de Xàtiva. Cada dia la pèrdua d’energia es produeix una mitja dotzena de vegades, la qual cosa obliga a reiniciar ordinadors i reprendre la tramitació.

La central sindical explica que aquesta situació perjudica als al voltant de 60 usuaris diaris, en allargar-se els tràmits. CSI·F urgeix a solucionar-ho.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) assenyala que la comissaria necessita una reforma exhaustiva, sobretot en el que afecta a l’estesa elèctrica. Les aturades ja habituals causen el bloqueig del sistema informàtic i detenen la climatització.

El sindicat explica que aquesta situació genera que l’atenció per usuari s’allargue fins a 30 minuts, quan normalment tarda la meitat de temps l’expedició dels seus documents d’identitat.

El sindicat urgeix al Ministeri de l’Interior a solucionar aquest problema i a invertir els mitjans necessaris per a escometre una reforma profunda de les instal·lacions. La central sindical recalca que els talls repetits deterioren el servei i originen el malestar de treballadors i usuaris.