Tongas obri una nova immobiliaria a Xàtiva

Tongas Immobiliària obri una nova oficina a Xàtiva, sumant-se així a la d’Abu Masaifa, oferint més comoditat i millor servei als seus clients de la zona i convertint-se en una immobiliària molt potent a la ciutat. En Tongas Immobiliària podràs realitzar operacions, on t’assessoraran des del principi fins al final d’elles, ja siga venda, lloguer, traspàs… Resolent tots els dubtes del client.

A més de la compravenda i lloguer d’immobles, també tens a la teua disposició un complet assessorament quant a l’apartat hipotecari. Així, t’aconsellaran sobre què és el que més et convé, quin és el millor finançament. Tot açò degut a la seua excel·lent relació amb diverses entitats bancàries que els permeten oferir les millors condicions als seus clients.

IMG_0329Cal ressaltar que disposa d’una sèrie de serveis totalment gratuïts: valoració gratuïta del immoble, fotografies de l’habitatge, publicitat en diferents mitjans com a revistes i webs especialitzades, i assessorament en tots els tràmits a seguir per a realitzar qualsevol tipus d’operació. Uns treballs costosos que Tongas te’ls ofereix sense cost algun.

En Tongas Immobiliària disposen d’habitatges a Xàtiva, en la costa i en pobles d’un radi de fins a 40 quilòmetres de la capital de la Costera, i s’adapta a tot tipus de necessitats oferint des d’habitatges luxosos fins a altres espais més mòdics.

D’altra banda, aquesta empresa també engloba el portal valenciaproperty.com que està encarat als clients de l’estranger que estan interessats en habitatges a Xàtiva o en la costa.

Sens dubte, una immobiliària amb una gran experiència en el sector i amb les millors ofertes del mercat. Per aquest motiu, si estàs pensant en canviar de casa o vols simplement assessorar-te, visita Tongas Immobiliària.

 

Adreça: C/ Abu Masaifa 3, Baix, Xàtiva / Plaça País Valencià 3, Xàtiva.

Horari: De dilluns a divendres de 10 a 13:30 hores i de 17 a 20:30 hores. Dissabte, horari de matí.

Telèfon: 96 227 77 23

Web: www.tongas.es / www.valenciaproperty.com

Email: info@tongas.es