Tongas Vodafone arriba al Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva

Si una especial recomanació volem oferir als nostres lectors, és la de Tongas Vodafone. Per açò hem parlat amb Luis Gozalbes, gerent de l’empresa, que ens ha rebut per a detallar-nos aquesta obertura en el Centre Comercial Plaza Mayor.

Després d’un temps de pausa, un nou aire arriba a Tongas. Hem assistit a una metamorfosi total amb noves oficines, nova estètica, nou portal web… Ací trobarem de nou aquest punt, després de la solera ja instaurada a Xàtiva.

2Són temps en els quals fa falta molt d’ímpetu i d’il·lusió, i açò és el que ressalta en la nova oficina. El lloc és ideal, el Centre Comercial Plaza Mayor, on la gent pot aprofitar la tranquil·litat del lloc per a fer les seues compres.

Atenció personalitzada i professional, més comoditat, parquing gratuït, i uns treballadors amb moltes ganes és el que defineix a aquesta empresa. I d’açò donen fe els nombrosos clients que han visitat Tongas Vodafone des d’aquesta reobertura.

Smartphones, telèfons convencionals, internet, portabilitats, tablets… Telefonia i telecomunicació a l’abast de tots els nostres lectors en Tongas Vodafone.

Adreça: Centre Comercial Plaza Mayor, Xàtiva.

Horari: De dilluns a dissabte ininterrompudament, de 10 a 22 hores.

Telèfon: 637 877 069