Tot a punt per la XVIII edició de la Fira Outle d’Adexa

  • Se celebrarà els dies 5, 6, 7 i 8 de març en l’Albereda Jaume I

L’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera, Adexa, ha organitzat, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, la XVIII edició de la Fira Comercial Outlet que se celebrarà els dies 5, 6, 7 i 8 de març en l’Albereda Jaume I en horari 10 a 22 hores.

Amb l’experiència favorable que atorguen les 17 edicions anteriors, aquesta iniciativa s’organitza una vegada més amb la finalitat de ser una fira multisectorial en la qual s’aposta per una representació màxima de sectors comercials de tota la comarca que permet als assistents adquirir productes de qualitat a un baix cost.

Amb la XVIII Fira Comercial Outlet s’espera, des d’Adexa, satisfer els objectius marcats. D’una banda, els comerciants es desprendran de l’estoc de les seues tendes oferint-ho a preus molt competitius i, d’altra banda, a través d’aquest esdeveniment es projectarà a tots els visitants una imatge de Xàtiva en la qual el seu comerç és un dels motors de l’economia local.

Així mateix, en la fira quedarà patent la importància que té, com a comerciant, estar integrat dins de la secció de Comerç d’Adexa com a mitjà per a aconseguir les finalitats pròpies dels comerciants, ja que la imatge dels comerços associats dóna molta intensitat i força a la fira perquè mostra a uns comerciants units per a aconseguir interessos comuns dins d’un entorn complex i canviant.

Cal destacar que, durant el cap de setmana, hi haurà animació infantil amb castells inflables en l’Albereda Jaume I per afavorir així la conciliació de les compres dels pares amb una estona d’oci dels més menuts. A més, i com a novetat d’aquest any, hi haurà una exposició de vehicles clàssics i antics, un al·licient més per visitar aquesta iniciativa.

Durant la presentació de la XVIII edició d’aquesta fira, la regidora de Comerç i Turisme en l’Ajuntament de Xàtiva, Marian Soro, va animar a la gent al fet que “vinguen a comprar a la Fira Outlet ja que trobaran un descompte econòmic molt important i molt interessant” i va desitjar als comerciants que “es facen moltes vendes i que el temps ens acompanye i la iniciativa es puga desenvolupar amb total normalitat”. Soro va recordar que des de la seua àrea es busca “defensar a tot el comerç local, treballant conjuntament amb les dos associacions i amb tots els comerciants independents de la ciutat”.

En aquest sentit es va mostrar també el president de la secció de Comerç d’Adexa, José Ramón Boluda, qui va recordar que els no associats que estiguen interessats en participar en la fira han de pagar una taxa comuna a tots els comerços sumat a una xifra equivalent a una quota per sis mesos d’Adexa. Boluda va destacar que “el comerç de Xàtiva segueix col·laborant en esdeveniments com aquest” i a tots ells els va desitjar una Outlet “molt beneficiosa”.

Així, en aquesta ocasió participaran un total de 24 comerços pertanyents a un ampli ventall de sectors: entre els que destaquen roba, complements, calçat, decoració, cosmètica i perfumeria, mascotes, regals, electrodomèstics i llepolies.