Tot llest per a la fase d’Ascens a Primera Autonòmica Sènior Femenina de Voleibol

El pavelló Municipal de Voleibol de Xàtiva ja està preparat perquè el cap de setmana vinent, dissabte 11 i diumenge 12 de maig, es disputen els partits de la Final Autonòmica i Promoció d’Ascens a Primera Divisió Autonòmica Sènior Femenina de Voleibol.

Es donaran cita els quatre millors equips de la Comunitat Valenciana en la categoria, que disputaran un total de sis partits on els dos millors classificats ascendeixen.

Han hagut de passar divuit anys perquè els aficionats xativins i de la comarca tinguen ocasió de presenciar en directe una fase d’ascens sènior femenina.

Sense cap dubte, seran partits igualats i emocionants.

Dissabte 11 de MaigCARTEL FASE ASCENSO XATIVA_VOLEIBOL

10:30 hores: Xàtiva Voleibol – CV Gandia

12:30 hores: Il·licità Carrus – Amarión Almoradí

17:30 hores: CV Gandia – Il·licità Carrus

19:30 hores: Xàtiva Voleibol – Amarión Almoradi

 

Domingo 12 de Maig

10:00 hores: CV Gandia – Amarión Almoradí

12:00 hores: Xàtiva Voleibol – Il·licità Carrus

 

Respecte a la final autonòmica Infantil masculí, en la qual també participa un equip del Xàtiva Voleibol, es disputa en el Centre d’Alt Rendiment de Xest els mateixos dies. Els xativins s’enfronten el dissabte 11 de maig a les 10 hores al Mediterrani de Castelló, per a continuar a les 19:00 hores amb l’enfrontament davant el Sant Joan d’Alacant, i per a finalitzar, el diumenge 12 a les 12 hores contra l’UPV de València.

Una final autonòmica molt igualada i de resultat incert, que la seua recompensa per als vencedors serà la de disputar la final del Campionat d’Espanya que enguany es disputarà a Conca.