Tret d’eixida de la Setmana Santa Setabense

En la vesprada d’ahir divendres tenia lloc el pregó de la Setmana Santa Setabense. El pregoner va ser el reverend Vicente Rovira Pérez, en l’actualitat rector de Ntra. Sra. dels Àngels de Silla i que també ho va ser en la Parròquia dels Santos Juanes de Xàtiva.

No és l’únic acte inclòs en el programa d’actes doncs a Sant Francesc es va iniciar el triduo al nostre Pare Jesús Natzaré que conclourà el diumenge.

A més, hui dissabte, es realitzarà la Processó Diocesana en la localitat d’Alberic. La imatge de clavaris de La nostra Senyora dels Dolors serà processionada en aquesta processó com a representant de la Germandat de Confraries de la Setmana Santa Setabense. La imatge serà acompanyada per confrares de la seua pròpia confraria i de les altres confraries i germandats xativines, algunes amb les seues bandes de tambors o grup de penitents com serà el cas de la confraria del Crist de la Columna.

La processó s’iniciarà a les 16.30h, encara que mitja hora abans s’ha convocat una tamborada amb les bandes participants en la desfilada. Llíria va reunir el passat any a 4.000 confrares.