Txarango i Aspencat actuaran a la Fira de Xàtiva

Malgrat que encara resten sis mesos per a que s’inicie la Fira d’Agost, poc a poc es van desvetllant les actuacions que tindran lloc aquest 2017. Conèixer els concerts de Fira sol ser el més esperat per veïns de la ciutat i de la comarca, ja que Xàtiva es converteix entre el 15 i el 20 d’agost en el referent d’oci de la zona. Segons ha confirmat l’Ajuntament al nostre setmanari, ja hi ha dos grups que han assegurat la seua participació: Txarango i Aspencat.

Falta per saber si aquests grups seran caps de cartell de la festa jove, actuant una mateixa nit com ho va fer l’any passat La Raíz i Zoo, o si les seus actuacions transcorreran durant la setmana. Des de l’Ajuntament s’afirma que els pròxims mesos s’anunciaran més actuacions i la venta d’entrades per als espectacles.

 

Txarango
Txarango és un grup de música català format a Barcelona el 2010. La seua és una proposta de fusió musical, amb el reggae com a eix vertebral, que també beu del dub, el latin o el pop i barreja ritmes jamaicans, rock i sonoritats llatines. S’endinsen en un imaginari vinculat al món del circ i del clown. El proper mes de maig presentaran el seu quart disc d’estudi, espectacle amb el qual arribaran a Xàtiva.

 

Aspencat
Aspencat és un grup musical valencià, més concretament de Xaló, a la Marina Alta. El seu estil s’ha basat en l’ska, el reggae i el drum and bass, però en l’actualitat ha avançat cap a uns ritmes més electrònics on es pot veure la presència del dubstep. Han aconseguit així, un estil propi combinant sons electrònics amb l’estil que ha predominat fins aleshores. En l’actualitat conformen una de les bandes referents, que amb l’aturada d’Obrint Pas se’ls ha considerat com els seus successors actuals.