Últims preparatius per a la celebració de la Fira d’Agost

  • Dijous al matí se celebrava una reunió de coordinació al Consistori en la que s’han treballat aspectes com les tasques de muntatge o la seguretat

L’Ajuntament de Xàtiva celebrava dijous al matí una reunió de coordinació per tal de preparar la Fira de Xàtiva 2018, en la que participava l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà així com els responsables de les distintes àrees que treballen per la celebració de la festivitat, que ja ha començat a transformar la ciutat.

En la reunió es parlava d’una banda del muntatge, que començarà el proper dijous dia 9 d’agost exceptuant les atraccions infantils que ho faran abans. També eixe mateix dia es tallarà la Plaça Espanya, per tal de poder efectuar les tasques de càrrega i descàrrega dels participants a la Fira.

Altre dels temes principals ha estat el de la seguretat. A més de continuar en la línia del passat any pel que fa a prevenció, els diferents espais escènics comptaran amb presència policial durant els actes de major afluència, especialment durant el dia 15 d’agost, ja que el primer dia de Fira és quan es concentren la majoria d’activitats principals.

Està previst, a més, que el muntatge de la Fira d’automoció, que s’iniciarà el dia 16, comence un dia abans després de la celebració de l’habitual Trofeu de Velocitat. Wn la reunió també es repassaven altres temes com la limitació horària per a la música en les atraccions, que haurà de concloure com a tard a les 02.00 hores, així com el Pla d’Emergències i les tasques de senyalització, ja que alguns vials de la ciutat es reestructuren durant els dies de Fira.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, aprofitava la reunió per agrair l’esforç de tots els treballadors que es posen a disposició de l’Ajuntament en les diferents àrees amb la finalitat de que la Fira d’Agost continue sent un referent a nivell autonòmic i nacional.