Un total de 26.794 votants, cridats a les urnes aquest diumenge a Ontinyent

Més de 26.000 electors podran exercir el seu dret a vot en les eleccions municipals i al parlament europeu de hui a Ontinyent. En concret, 26.794 electors estan cridats a participar en els 12 col·legis electorals que es distribueixen pels tres districtes en què es reparteix la ciutat, on podran exercir el seu dret al vot entre les 9 i les 20 hores. El cens es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil a la web eleccions.ontinyent.es 

En aquestes eleccions municipals concorren un total de 6 formacions polítiques, determinant els vots de la ciutadania el repartiment dels 21 regidors que posteriorment triaran a l’alcalde. Per garantir la seguretat dels comicis el desenvolupament de la jornada electoral estarà coberta per un dispositiu integrat a parts iguals per membres del Cos Nacional de Policia i agents de la Policia Local, que estaran presents en totes els col·legis electorals.

El nombre total de meses electorals és de 43, dins d’un total de 27 seccions, comptant-se amb 17 representants municipals equipats amb altres tantes “tablets” per comunicar simultàniament a l’Ajuntament i la Delegació de Govern les diferents dades de participació i més tard resultats i amb 26 persones mes que donaran suport a les meses en el procés de tancament de la votació, dels escrutinis i de la confecció de la documentació electoral. L’Ajuntament supervisarà la infrastructura per al correcte desenvolupament d’una jornada en què els departaments de SIAM (Servei d’Informació Administrativa Municipal), Informàtica i Premsa treballaran per informar sobre les dades de participació (14 i 18 hores) i els resultats electorals al llarg de la nit, a través de la web municipal i les xarxes socials.