Una jornada d’infermeria debat a Xàtiva els avanços en les cures de les Úlceres Per Pressió (UPP)

  • La jornada tindrà lloc aquest dimarts en el Gran Teatre de Xàtiva i reunirà a més de 600 professionals

El Gran Teatre de Xàtiva acull aquest dimarts la XI edició de la Jornada d’Úlceres del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, organitzada per la seua “Comissió d’Atenció i Cures en la Prevenció de la Deterioració de la Integritat Cutània” (CATIC). La jornada es dirigeix especialment a les i els professionals d’infermeria tant de l’àmbit de l’atenció primària com a hospitalari i soci-sanitari, iniciant-se a les 09.00 i transcorrent amb aportacions i experiències de ponents d’aquest departament de salut així com uns altres, com Alcoi o el Clínic de València.

La jornada també es recolza en les participacions de professionals mèdics com Manuel Hernández o Vicente Domingo, caps d’hospitalització domiciliària i d’anestesiologia-terapèutica del dolor del departament de Xàtiva-Ontinyent, que tractaran l’abordatge del dolor en les úlceres.

Acudeixen participants d’altres comunitats autònomes, com Catalunya, Murcia, Madrid o Castella-la Manxa, superant les 600 persones inscrites en aquesta edició. En el transcurs de la mateixa exposaran les seues comunicacions científiques, lliurant-se un premi al millor treball presentat, guardó que patrocina el Col·legi d’Infermeria de València i que lliura el president del mateix, el Dr. Juan José Tirat.