València, Terra i Mar porta l’oferta turística de Xàtiva a Berlín

El recinte firal de Messe Berlín acull des d’avui una nova edició de la Borsa Internacional de Turisme (ITB), una de les fires de turisme més importants a nivell internacional que arreplega els productes i serveis més innovadors del sector turístic.

La fira es troba oberta als professionals del sector fins al divendres 8 de març i al públic en general, els dies 9 i 10 de març.

El patronat a més de promocionar els variats atractius turístics de la província de València ofereix els millors paquets turístics d’11 municipis i una mancomunitat, a través del fullet d’ofertes.

València, Terra i Mar vas agafar al certamen baix el paraigua de la Comunitat Valenciana, amb divers material promocional que s’ha editat en alemany especialment per a aquesta fira i la guia genèrica de la província de València amb allotjaments, plànol de carreteres, una guia per a professionals, en CD, i tota la informació bàsica de la província més fullets concrets de Cullera, Gandia, Sagunt, Xàtiva, Cofrents, Bocairent, Requena i Oliva.

A més, els municipis de la província de València que presenten les seues propostes d’oci són Manises, Vilamarxant, Riba-roja del Túria, Paterna (ruta eqüestre del Túria), Llíria, Xulella, Cofrents, Cullera, Xeraco, Gandia i Oliva.

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, ha assenyalat que “la presència del patronat en aquesta fira és imprescindible ja que el turisme alemany és un dels principals emissors de turistes per als municipis de la Comunitat Valenciana i de la província de València. Concretament, la Comunitat Valenciana és la cinquena destinació espanyola triada pels turistes alemanys”.

A més, els tècnics del Patronat mantindran, durant els dies de celebració del certamen, diverses reunions amb responsables de les Oficines Espanyoles de Turisme (OET) alemanyes i tour operadors amb l’objectiu de presentar les ofertes i plantejar accions de promoció dels principals productes turístics de la província per a 2013.

La fira internacional de turisme de Berlín, és junt a la WTM de Londres i Fitur a Madrid una de les més grans i importants del món. Durant aquests dies, els professionals del sector turístic, exposaran els seus productes i serveis en més de 160.000 metres quadrats destinats a ser vists per més de 170.000 visitants.