Veïnat, grups polítics i tècnics acorden executar millores per valor de 200.000 euros en la Glorieta d’Ontinyent

  • Les actuacions a executar inclouran millores a la vegetació i la instal·lació de jocs infantils

El parc de la Glorieta d’Ontinyent serà objecte de millores per valor de fins a 200.000 euros, que inclouran l’ampliació de la vegetació i la instal·lació de nous jocs infantils, i que seran compatibles amb un futur projecte de reforma integral. Així es va acordar aquest dimarts en una jornada de treball a la qual van participar el regidor de Territori, Joan Sanchis; representants del Consell Veïnal; dels grups polítics municipals; de les associacions d’Arquitectes i de Promotors i Constructors; els arquitectes redactors del projecte de reforma integral i altres arquitectes experts en la matèria.

Aquesta jornada arribava fruit de la cerca de consens per part del Govern d’Ontinyent per executar un dels projectes triats al procés Ontinyent Participa, atenent les propostes del Consell Veïnal. En la mateixa s’acordava executar diferents tasques de millora que, a petició del Consell Veïnal, suposaran una despesa màxima de fins a 200.000 euros, respectant així el plantejament inicial de la proposta que es va presentar a “Ontinyent Participa”.

Sanchis es felicitava del consens aconseguit gràcies al treball conjunt i agraïa a la resta dels grups municipals l’esforç per trobar una solució de consens. D’esta manera, al llarg de 2021, es redactarà un projecte paisatgístic centrat en la renovació dels jocs infantils i l’increment de la vegetació, que permetrà millorar l’actual situació de la Glorieta. Sanchis explicava que les actuacions a la vegetació i els jocs infantils hauran de ser compatibles amb un futur projecte de reforma integral, que haurà de comptar amb el consens de les forces polítiques i dels actors socials de la ciutat.