‘Veo Veo el Musical’ arriba a Xàtiva

Proper diumenge 27 d’octubre, a les 17:30 hores, el Gran Teatre de Xàtiva acollirà un d’eixos espectacles recomanats per a xiquets i majors. Aquest dia Teresa Rabal pujarà a l’escenari xativí per a representar el seu últim treball, el musical ‘Veo Veo’, un espectacle per a gaudir en família. Amb aquest show, la filla dels actors Francisco Rabal i Asunción Balaguer, farà un recorregut musical per les cançons que es van convertir en un himne musical per als més xicotets en les últimes dècades del passat segle.

Temes com Me pongo de pie, De oca a oca, La Muñeca Rebeca, La Pompa de Jabón o el mateix Veo Veo, formen part d’un espectacle amb el qual Teresa Rabal farà un recorregut pel seu repertori d’èxits recollits durant més de dues dècades de vida sobre els escenaris i en els platons de cinema, on va debutar amb tan sols nou anys de la mà de Luis Buñuel en la pel·lícula Viridiana. Va començar una carrera repleta de premis amb 26 pel·lícules, el Premi de Cinema de Sant Sebastià, El Premi Margarita Xirgu de Teatre, Medalla d’Or del Circ, Aros de Plata i D’Or pel seu treball a favor dels xiquets, Premi com la major venedora de discos infantils i Premi de la Comunitat de Madrid per la seua labor cap als xiquets, Premi d’Águilas amb un carrer que porta el seu nom i el major premi que li omple d’emoció és l’afecte i fidelitat del seu públic.

En ‘Veo Veo, el Musical’, la cantant estarà acompanyada per ninots gegants de peluix que ballen, sorprenen als xiquets, i als majors “els retornen a uns altres temps en els quals l’esperança era real”. Teresa Rabal estarà escortada en aquest espectacle musical pel Ballet Follet i el Ballet de Ninots, i els xiquets, pares i avis que s’acosten al Gran Teatre podran gaudir de 70 minuts d’una festa per a tota la família.

 

Teresa Rabal, artista

“Quan ofereixes als xiquets un espectacle tan sensible i tan interactiu, tenen una reacció exactament igual que els seus pares”

El nostre setmanari s’ha posat en contacte amb aquesta famosa artista espanyola per a conèixer tots els detalls de l’espectacle que arriba aquesta setmana a Xàtiva.

teresa Rabal_0Què trobarà el públic assistent en el musical Veo Veo?

Es tracta d’un recorregut per totes les meues cançons. Una obres que van formar part de la infància dels qui ara són els pares, amb ninots gegants, amb ballet, amb un espectacle molt interactiu en el qual participen tant xicotets com a majors. És una oportunitat per a passar-s’ho divinament.

Unes cançons adaptades per a l’ocasió.

Per descomptat, hem realitzat arranjaments nous, més actuals, perquè el públic més jove que ve a veure’ns i possiblement les conega per primera vegada, els agrade tant com en el seu moment els va agradar als seus pares.

Amb quina d’elles es quedaria?

És molt complicat quedar-se solament amb una, encara que sí que pense que el ‘Veo Veo’ és el meu buc insígnia i el que m’ha acompanyat al llarg de tot aquest temps.

Entre l’època dels 80 i 90 va realitzar autèntics himnes per als xiquets de d’eixos anys. Com recorda aquells temps?

Els recorde amb afecte del començament d’una llarga carrera dedicada als xiquets, la veritat és que guarde molt bons records i moments. Encara que sí és veritat que l’època que estic vivint ara és molt més emocionant.

Com pensa que ha canviat el públic infantil des que va començar fins ara?

Curiosament crec que quan els ofereixes un espectacle tan sensible i tan interactiu, tenen una reacció exactament igual que els seus pares quan eren xicotets i, per a mi, és una autèntica alegria.

Per què cap família de Xàtiva hauria de perdre’s aquest espectacle?

Perquè ho van a passar molt bé, van a gaudir, van a emocionar-se, es van a divertir i ho anem a passar en gran tots junts.