Vicent Muñoz, alcalde de la Font de la Figuera

  • El candidat de de Compromís ha estat elegit, de nou, alcalde de la Font de la Figuera encara que sense el suport de PSPV i Per la Font, com en un primer moment es presagiava

Després de tres setmanes en què a la Font de la Figuera només es respirava incertesa i ambient de negociacions, finalment, Vicent Muñoz ha eixit elegit alcalde a la Font de la Figuera, encara que sense el suport del PSPV i Per la Font. La votació (en secret) quedava distribuïda amb quatre vots per a Vicent Muñoz (Compromís), quatre per a Maria José Penades (PP), dos vots en blanc i un per a Purificación Lluch (Per la Font). Com el resultat esdevenia un empat, la llista més votada a les eleccions quedava victoriosa, en aquest cas Compromís, amb 502 vots front al 447 del PP. Tres eren els candidats. Els caps de llista de Compromís, PP i Per la Font, a excepció de PSOE, el qual decidia no presentar candidatura.  

Les cares dels regidors electes que entraven puntuals en una sala plena, no mostraven  cap pista del possible desenllaç. Però, evidenciaven llargues nits de preocupació i cansament. A l’hora dels discursos, els representants dels partits no oblidaren la confiança depositada dels seus electors i han promès actitud de predisposició a atendre les seues peticions.

L’alcalde Vicent Muñoz destacava, al seu discurs d’investidura, que “aquesta ha sigut la legislatura amb la major inversió de la història de la Font de la Figuera amb sis milions d’euros” i avançava que “treballarem per finalitzar el Centre de Dia per a 40 persones i mantindrem la gratuïtat de l’Escoleta Infantil Els Menuts”.

 

La sessió plenària, en vídeo.

 

La nova corporació municipal de la Font de la Figuera (per ordre de vots a les eleccions)

Alcalde: Vicent Muñoz (Compromís)

Regidors i regidores:

– Carmen Asensi (Compromís)

– Miguel Ángel Micó (Compromís)

– Irene Vila (Compromís)

– Maria José Penadés (PP)

– Elio Cabanes (PP)

– Juan José Alcaraz (PP)

– Vito Manuel Peñalba (PP)

– Juan Francisco Calabuig (PSOE)

– Mariano Ferriz (PSOE)

– Purificación Lluch (Per la Font)

 

(Imatge de Ximo Tomas)