Vint finestres noves al Vicent Rius

  • Fins ara les aules orientades cap al nord de la planta baixa i el primer pis tenen problemes d’humitats ja que les finestres estan mal col·locades

La regidoria d’Educació de Canals durà a terme els treballs de substitució de vint finestres del col·legi Vicent Rius.

Des de l’ajuntament destaquen que aquesta actuació permet resoldre un dels problemes que el centre venia denunciant des de fa temps. I és que fins ara les aules orientades cap al nord de la planta baixa i el primer pis tenen problemes d’humitats ja que les finestres estan mal col·locades, obren cap a dins, i del deteriorament lògic pel pas del temps en dies de molta pluja deixen entrar l’aigua.

La Regidoria d’Educació realitzarà una inversió de 5.000 euros per a resoldre aquest problema i les finestres antigues seran substituïdes per unes d’alumini iguals a les ja existents per guardar l’harmonia de l’edifici, amb doble vidre que permetrà resoldre l’estanquitat i l’aïllament tèrmic.