Visites escolars als camps d’alls tendres de Xàtiva

  • Amor Amorós: “els escolars fan un aprenentatge actiu i vivencial sobre el conreu de l’all tendre. Crec que és una activitat molt enriquidora per als alumnes donada la transmissió de valors positius que comporta” 

Dins de la programació de la segona edició de FirAll, certamen organitzat per Promoció Econòmica, continuen les visites d’escolars de la ciutat als camps d’alls tendres de l’horta de Xàtiva. Concretament, dimecres era el torn de les xiquetes i xiquets de primària del CP Taquígraf Martí. Pep Gimeno Botifarra i el productor d’alls José Guerola han fet les delícies dels menuts explicant-los les peculiaritats d’aquest conreu entre acudits i cançons populars. La regidora d’Educació, Amor Amorós no es volia perdre aquesta ocasió i ha acompanyat al grup de professors i alumnes durant aquesta excursió pels camps de conreu de l’all tendre de Xàtiva.

Enguany, més de 150 alumnes participaran en les visites, provinents de centres com Gozalbes Vera, Martínez Bellver, Taquígraf Martí o Pla de la Mesquita. La regidora Amorós ha manifestat que “els escolars fan un aprenentatge actiu i vivencial sobre el conreu de l’all tendre. És una manera d’obrir l’escola i aproximar-la a la terra i als nostres llauradors. Crec que és una activitat molt enriquidora per als alumnes donada la transmissió de valors positius que comporta”.

Hui a les 19 hores, a la Casa de Cultura, està previst l’acte del pregó de FirAll 2017 que donarà eixida a tot un seguit d’activitats al voltant de l’all tendre durant tot el cap de setmana.