“Volem retornar el somriure a Novetlè”

Entrant ja de ple en dies de campanya electora, L’Informador ha volgut conèixer més de prop al candidat de Compromís a l’Alcaldia de Novetlè, Vicent Úbeda, qui ens ha avançat part del seu programa i ens ha mostrat la seua il·lusió per canviar el municipi.

Què t’ha portat a prendre esta decisió ara, amb els temps que corren?

Després de veure algunes accions que no m’agradaven, he optat per no queixar-me i poder canviar les coses, aplicant una altra classe de política. Tot açò crec que ho podrem fer perquè tinc al meu costat un equip de professionals que senten com jo l’afecte al poble de Novetlè.

Creus que és pot canviar la manera de fer política?

Evidentment, sí. Ho anem a demostrar fent una política participativa on l’Ajuntament s’ha d’acostar a tots els veïns, i que el poble decidisca què és el que més interessa a Novetlè.

Qui forma la candidatura de Compromís per Novetlè?

Són un grup d’homes i dones preparats per a poder gestionar l’Ajuntament i molt il·lusionats per fer moltes coses, perquè ganes de treballar no ens en falten.

Quins canvis creus que s’haurien de fer al municipi?

Primer saber en quines condicions econòmiques estem, veure la magnitud del deute i elaborar un pla que puga ser viable per poder pagar i que no supose més càrregues als nostres conciutadans. Haurem de veure les necessitats de la nostra gent i a partir d’ací convidar a tots a participar en activitats culturals, esportives, cíviques, i totes aquelles iniciatives que ajuden a fer un poble que ens unisca. Hem de preocupar-nos per les persones que no tenen treball, les persones amb pocs recursos. Que els serveis socials funcionen al 100%.

Quina és la situació que principalment et preocupa i consideres prioritària si guanyeu?

Arribar a acords per fer viable un projecte de benestar per a les persones que vivim a Novetlè.

Per què el lema Tornem el Somriure a Novetlè?

Perquè volem que el nostre poble siga el que sempre ha sigut, un model en la nostra comarca, que torne a somriure i que no es parle de nosaltres només que estem endeutats i no es poden fer altres coses. Entre tots ho aconseguirem.

Estàs il·lusionat en el projecte que heu emprés?

Sí, des que em van oferir si volia encapçalar la llista, vaig veure les ganes de treballar de tots, i després de reflexionar amb la meua família, vaig decidir amb il·lusió que Novetlè necessita un canvi. Per això estem ací.

Esteu disposats a pactar?

Ja ho he dit, que volem fer les coses amb el màxim consens possible. En un poble menut com el nostre això encara es fa més necessari, perquè tots som veïns que ens trobem a tota hora pel carrer i l’harmonia social la tenim en gran valor tots els de la candidatura.

Què és el que mes t’agrada de Novetlè?

El poble en sí, per la qualitat de vida i com no la proximitat de tots els veïns. El poble de tota la meua vida, alegre, fester, treballador, on la gent sempre s’ha bolcat en tot el que es fa. Això és el que volem aconseguir, major qualitat de vida i que com he dit abans, el nostre poble siga un model a seguir. Que amb els altres grups polítics que es presenten puguem treballar per tots els ciutadans del poble. Pensem tots els de Compromís per Novetlè que volem estar fent coses amb el consens de tots.