Waldo i Moltó disputen dissabte la gran final de l’Individual de Raspall a la Llosa de Ranes

  • La partida tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 18 hores

El Trinquet Municipal de la Llosa de Ranes serà escenari aquest dissabte a les 18 hores de la gran final del “XXIX Campionat Individual Bankia de Raspall Professional – Trofeu President de la Generalitat Valenciana 2015”, que enfrontarà a Waldo d’Oliva i Moltó de Barxeta .

El duel que coronarà al nou rei del raspall i succeirà a Marrahí respon al més desitjat per part dels aficionats, ja que enfrontarà els dos restadors més determinants de la modalitat. Waldo, als seus 36 anys, és el clar dominador del circuit al llarg dels darrers tres lustres. El pilotari natural d’Oliva compta amb un total de deu campionats al seu haver, després de disputar 12 finals de l’Individual. S’ha plantat en la gran final després de desfer-se a les semifinals de Pepe Canet, de la Llosa de Ranes, actual subcampió del torneig, per un marcador de 25 per 10.

Enfront tindrà a Moltó de Barxeta. El jove talent, de 23 anys d’edat, va superar 25 per 5 a Coeter II de Simat de la Valldigna a la primera de les semifinals i s’estrenarà en una final del mà a mà amb el propòsit de revertir els pronòstics i donar la sorpresa al trinquet de la Costera.

La final va estar presentada aquesta setmana a la Mesquita de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. L’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, va posar èmfasi en la “satisfacció” que suposa per a la localitat i per al Trinquet Municipal “albergar una cita tan representativa per al nostre esport autòcton” i es va felicitar “pel gran nivell i interès que està despertant l’enfrontament”. Així mateix, el primer edil va ressaltar que acollir la final de l’Individual de Raspall “constitueix un premi per a un municipi que aposta de forma clara i decidida per la pilota” i que al llarg dels darrers anys “s’ha erigit com un dels grans laboratoris d’aquest esport, capaç de projectar i formar a pilotaris de primer nivell”.