Xàtiva celebra el Dia Nacional de la Nutrició amb la Jornada “Menja sa i Mou-te”

  • La infància constitueix la millor etapa per adquirir des de la família i els centres docents bons costums

Xàtiva celebra el Dia Nacional de la Nutrició amb la Jornada “Menja sa i Mou-te” dirigida a l’alumnat de 4t de primària de tots Els centres educatius de Xàtiva.

El dia 28 de maig se celebra el Dia Nacional de la Nutrició. En Xàtiva es celebrarà el proper dimarts 3 de juny amb una altra jornada de prevenció de l’obesitat infantil.

La Regidoria de sanitat i esports de l’Ajuntament de Xàtiva i el Centre de Salut Pública de Xàtiva, organitzen la jornada “Menja sa i Mout – te a la Ciutat de l’Esport” des de les 10 fins a les 12:00 hores.

La jornada inclou una xerrada impartida per Patricia Escobar Flores del Centre de Salut Pública de Xàtiva amb un torn de preguntes dels participants. Es servirà un esmorzar per fomentar l’alimentació saludable i una activitat de ball zumba per fomentar la pràctica d’exercici. Es facilitarà més material informatiu sobre alimentació i exercici als assistents.

Des de la Regidoria de Sanitat es destaca que la infància constitueix la millor etapa per adquirir des de la família i els centres docents els costums més sans tant de l’alimentació com del manteniment d’una vida activa i evitar així el sedentarisme que és un dels majors perills per l’obesitat i les seues conseqüències.